Metal Etiket

Bilgilendirme ve Yerinde İşaretlemede Sıradışı Dayanıklılık

Metal etiket; sağlamlık, dayanıklılık gerektiren bir çok alanda iç ve dış mekanlarda ilk tercih sebebidir.

Canis Etiket ve Baskı Sistemleri olarak, ürün/cihaz etiketi ve değişken bilgi etiketi olarak basılı veri içeren ve üzerine veri girilebilecek boş metal etiketler üretmekteyiz. Bu ürünler her türlü ürün/cihaz etiketleme konusunda ideal kullanıma sahiptirler. Çünkü Savunma, Tarım, İnşaat, Gıda, Endüstri, Denizcilik, Askeri, Ulaşım, Enerji ve daha birçok alanda talep edilen özellikleri karşılamaktadırlar.

Neden Canis Etiket’in Metal Etiketleri ve Cihaz Kimlik Etiketlerini Tercih Edelim?
  • Değişken hava koşullarına, UV ışınlarına, aşırı sıcak ya da soğuk hava sıcaklıklarına, kimyasallara, aşınmaya, korozyona karşı üstün dayanıklılık.
  • Parçanızın, envanterinizin veya cihazınızın ömrü boyunca kalıcı okunurluk.
  • Talep ettiğiniz uygulama alanı için geniş bir grafik, kalıp işleme, kesme, yapışkan ve mekanik aksesuar yelpazesi içinden seçim yapma şansı.
  • Uzun yıllar boyunca dayanıklılık.
  • Ürün teslim sürenizi kısaltan ve işleme maliyetinizi düşüren, istediğiniz tüm özellikleri birebir karşılayan ileri teknoloji etiket üretimi.

Güvenilir, dayanıklı, boş veya veri basılmış olarak, ürünlerinizin ömrü boyunca dayanacak, uygun fiyatlı metal etiketleriniz için buradayız. Talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

Özel Üretim Metal Etiket
Metal  Etiket (Sert veya Folyo)

En dayanıklı ve beğenilen ürünlerimizden, yüksek dayanıklılık gerektiren ortamlarda tercih edilen, ofis ortamlarından ağır endüstriyel ve askeri uygulamalara kadar her alanda ideal.

  • Kimyasallara, aşınmaya ve solvente karşı üstün dayanıklılık.
  • Aşırı soğuk, sıcak ve UV ışınları gibi sert dış çevre koşullarına dayanmak üzere üretilmiştir. Dış çevre koşullarında tahmini ömrü 20 yıldan fazladır.
  • Küçük ya da yüksek hacimli siparişler için en uygun maliyet.

Kaplanmış Alüminyum Etiket (Sert veya Folyo Malzeme)

Havacılık, otomotiv, denizcilik, ve askeri endüstri için ideal bir seçimdir; sıradan alüminyumdan daha dayanıklı, koruyucu anodize edilmiş yüzeye sahiptir.

  • Aşınma, korozyon, kimyasallar, solventlere karşı direnci yüksektir ve dış çevre koşullarına karşı dayanıklıdır.
  • Grafikler serigrafi baskıdır ve anodik bir katmanla kaplanmıştır. Siyah grafikler en yüksek dayanıklılığa sahiptir ve dış hava koşullarında 10 yıla kadar ömre sahiptir. Renk seçenekleri UV direnci ile sınırlıdır.
  • Yüksek hacimli ihtiyaçlarınızda en ekonomik çözümdür.
Tekrar Yazılabilir Metal Etiketler

Bir etiket ve sınırsız kullanım. Varış noktası veya yer değiştirme, geçici depolama veya kimlik bilgilerini yazmak için ideal. Bilgileriniz silinebilir kalemle yazın. İzopropil alkol ile yazıları silip, tekrar yeni bilgileri yazabilirsiniz.

Mimik Diyagram

Şase-Ürün Etiketleri

Uyarı-Güvenlik Etiketleri